Danas Plads 23, 2. th., 1915 Frederiksberg C

Kvadratmeter
154
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1914
KVARTERET: Eftertragtet kvarter i starten af Frederiksberg, med store markante ejendomme fra starten af 1900-tallet. Kun få hundrede meter til de grønne områder ved Søerne og Landbohøjskolens Have. Herudover et sprudlende handelsliv med mange caféer, restauranter og specialbutikker på Gammel Kongevej såvel som H. C. Ørsteds Vej.

EJENDOMMEN: Særdeles præsentabel og tidstypisk rødstensejendom fra 1914 inspireret af engelsk byggeskik med smukke karnapper, gavle og flotte detaljer. Ejerforeningen er særdeles velfungerende og har mange gode faciliteter såsom stort grønt gårdmiljø med legeplads, vaskekælder, tørrerum, cykelkælder, kælderrum, dørtelefon og kabel-TV. Energimærke: D.

LEJLIGHEDEN: Via stor og herskabelig trappeopgang, ankommer man til denne nyistandsatte lejlighed. Lejligheden indeholder entre med garderobeskab. Nyt Evita køkken med hårde hvidevarer. Endvidere tre gode soveværelser, hvor det ene har vestvendt altan med smuk udsigt ud over Frederiksberg. To smukke stuer en suite den ene med karnap, som giver et dejligt lysindfald. Nyt badeværelse med vaskesøjle og bruseniche. Alt i alt en smuk ny renoveret lejlighed på bedste beliggenhed den på Frederiksberg.

Book en fremvisning af Danas Plads 23, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.