Rådhusstræde 4B, 2. th., 1466 København K

Kvadratmeter
107
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1796

Toplækker lejlighed med skøn altan

Kvarteret
Stille og attraktivt kvarter mellem Frederiksholms Kanal og Strøget, lige ved Strædet. Christianborg, Bibliotekshaven. Kvarteret byder på små hyggelige og brostensbelagte gader med specialforretninger og caféer. Der er kun få minutters gang til gode transport- og indkøbsmuligheder. I sommer 2019, vil Metroen ved Gammel Strand stå færdig. Har du bil, er det et af de nemmere steder i hjertet af København at finde parkeringsplads. Ved opslag i historiebøger nævnes Rådhusstræde allerede tilbage i 1540. Rådhusstræde har navn efter de rådhuse, som lå på Gammel Torv fra ca.1475 og frem til bybranden i 1795.

Ejendommen
Opført i 1796 for Brygger Arnth og gennemrenoveret i 2010 med 18 super lækre lejligheder. Smuk port med glas der giver et godt lysindfald. Lys, let og rummelig trappeopgang leder op til lejligheden. Hyggelig brostensbelagt gård med nedgang til tør og varm cykelkælder og kælderrum. Kælderen er rummelig, og der er god plads til både at vaske mountainbiken eller stå og ordne nogle småting. En meget veldrevet ejerforening med gode naboer.

Lejligheden
Lyst og lækkert!!! Mulighed for nemt at flytte væggen mellem stuen og værelset, hvis man har behov for et større værelse. Entré med god plads til overtøjet. Stort køkken/alrum og stue i ét på omkring 50m2, hvor alt bare er top lækkert. Der er plads til det store spisebord, køkkenet er fra LIFA med gode hårde hvidevarer og Corian bordplade. I det skønne rum vælter det ind med lys fra de 5 vinduespartier. Lækkert badeværelse med travertinfliser, separat brus, vaskesøjle, gulvvarme og vindue. Skønt soveværelse stille beliggende mod gården. Fra soveværelset er der udgang til solrig altan på 5m2 og den charmerende gård. Endvidere fint kontor/børneværelse med god skabsvæg. En topmoderne lejlighed til den kræsne køber.

Book en fremvisning af Rådhusstræde 4B, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.