Lille Strandstræde 20A, 4., 1254 København K

Kvadratmeter
73
Værelser
2
Energimærke
E
Byggeår
1778

Brugsret til fælles tagterrasse og mulighed for parkering i gården

Kvarteret
Mellem det pulserende liv i Nyhavn og de rolige og helt nye omgivelser ved Sankt Annæ Plads, finder man denne stille gade. Her oser der af charme med de mange nærliggende stemningsfyldte caféer og restauranter. Hele kvarteret er gennem de seneste år blevet løftet og er nu et af de absolutte mest attraktive steder at bo.

Ejendommen
Ved den lille plads, hvor Lille- og Store Strandstræde mødes, finder man automatisk port indgang til denne charmerende baggård. Det første, der fanger dit blik, er denne lille indskudte ejendom. Fra naboejendommen er der pt. brugsret til en stor fælles tagterrasse med udsigt ud over byens tage. Der er 6 p-pladser til rådighed for beboerne.

Lejligheden
Fra den hyggelige opgang træder man direkte ind i lejlighedens entre. I entreen er der hjemmekontor og i forlængelse heraf ligger lejlighedens veldisponerede pæne badeværelse. Flot stort soveværelse med stort vinduesparti ud mod gården med et rigtig godt lysindfald. I den anden ende ligger lejlighedens hyggelige snedkerkøkken og stue i åben forbindelse med hinanden. Stuen fremtræder ligeledes med et stort vinduesparti mod gården. Det er muligt at sætte en væg op, hvis man ønsker en delelejlighed. Den helt perfekte city-lejlighed til den, der ikke går på kompromis med beliggenheden. Alt i alt en super charmerende lejlighed, velegnet som forældrekøb eller til den succesrige single.

Book en fremvisning af Lille Strandstræde 20A, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.