Kærskiftevej 137, 2500 Valby

Kvadratmeter
130
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1939

Skønt rækkehus på 158m2 inkl. kælder med dejlig have

Kvarteret
I skønne og stille omgivelser lige ved Vigerslevparken ligger dette flotte rækkehus. Her er du i gåafstand til indkøb og offentlig transport og indenfor cykelafstand har du den centrale del af Valby. I kvarteret er der mange børnefamilier og der er et godt sammenhold beboerne imellem.

Ejendommen
I 2008 er der bygget flot og meget anvendelig 1. sal på disse rækkehuse. Til huset er der også privat have. Huset opvarmes med fjernvarme og kælderen er fint udnyttet. Nemme og gode parkeringsmuligheder lige ved huset. Rækkehuset har en skøn terrasse lige uden foran køkken/alrummet og derudover dejlig have.

Indretning
Entré, med plads til sko og overtøj. Denne entré giver adgang til alle husets 3 plan. I stueplan er der pænt køkken med dejligt lysindfald. I stueplan er der endvidere et godt værelse, fint gæstetoilet og skøn stue med direkte udgang til privat terrasse og have. 1. salen indeholder stort badeværelse med brus og 2 kæmpe værelser. I disse 2 værelser er der højt til loftet. Derudover repos med ovenlys og dermed et dejligt lysindfald. Derudover et ekstra værelse. Kælderen indeholder badeværelse (kan opsættes toilet) samt et godt disponibelt rum. Denne bolig henvender sig til den store familie. Skøn bolig med et rigtig flot lysindfald. Overflod af værelser/ kvardratmeter, til at boltre sig i. Ring for en fremvisning.

Book en fremvisning af Kærskiftevej 137

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.