Østergade 17, 4., 1100 København K

Kvadratmeter
297
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1900
SUPER LÆKKER PRIVAT TAGTERRASSE PÅ TOPPEN AF STRØGET

KVARTERET: Alle kender Strøget og en drøm kan blive opfyldt hvis du flytter ind her. Denne ende af Strøget er byens hjerte. Kvarteret byder på et kæmpe udbud af smarte caféer, dyre restauranter, lækre specialforretninger og eksklusive modebutikker. Her mærker du byens puls på allertætteste hold. Der er kun kort afstand til gode indkøbsmuligheder i Mad & Vin under Magasin eller Irma under ILLUM. Metroen er at finde på Kongens Nytorv og ikke langt fra private parkeringshuse.

EJENDOMMEN: Karakteristisk ejendom med butikken Trollbeads i stuen. Meget smuk trappeopgang med gulvtæppe, høje paneler, stuklofter og glasmalerier. Alt i alt en oplevelse at komme hjem til.

LEJLIGHEDEN: Fantastisk tagterrasse på over 13m2 med udsigt til byens kirketårne og Magasin. Unik stue i åben forbindelse med køkken på samlet over 100m2. Unik spisestue med ovenlys vinduer og masser af skabsplads. I den ene af lejligheden har man fint soveværelse stille beliggende mod gården. Stort flisebadeværelse med bryggers og vindue. I den anden ende af lejligheden fremkommer 4 værelser, heraf et med kun ovenlysvindue. Endvidere pænt badeværelse. Lejligheden til dem der vil bo på toppen af Københavns hjerte.
ØSTERGADE: For enden af Østergade lå byporten Østerport, der i 1708 blev flyttet til en position lidt nord for Nyboder. I takt med at Kongens Nytorv blev bebygget med adelige palæer steg Østergades betydning, som en eksklusiv handelskorridor til det øvrige København. Gaden har eksempelvis altid nydt godt af sin placering ved torvet og på strækningen mellem Bremerholm og Kongens Nytorv, har den alle dage hørt til den eksklusive del af Strøget. Ved 1700-tallets slutning blev det populært for borgerskabet at promenere på Østergade; for dels at se - og ikke mindst for at blive set. Gaden var indtil begyndelsen af 1900-tallet en del af Routen, hvor den ændrede navn til Strøget.

Book en fremvisning af Østergade 17, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.