Svallerup Strandvej 67, 4400 Kalundborg

Kvadratmeter
83
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
2005

Direkte havudsigt !!!

Nyere stilrent sommerhus beliggende i første række, med storslået udsigt til Storebælt.

Kvarteret
Roligt mindre sommerhusområde, beliggende direkte til Storebælt, med børnevenlig badestrand og de skønneste solnedgange. Mellem sommerhuset og stranden ligger et fredet engareal.

Ejendommen
Stilrent EBK sommerhus med loft til kip. Opført i træ med cementtagsten samt termoruder. Helårsisoleret, opvarmes med brændeovn supplerende med elvarme.

Indretningen
Entre med klinkegulv og gulvvarme, badeværelse med bruseniche gulvvarme og vaskemaskine. Skøn lys stue med brændeovn og loft til kip, udgang til overdækket stor træterrasse, med den skønneste havudsigt. Der er åbent til velindrettet HTH køkken, to værelser samt soveværelse.

Omgivelserne
Bag sommerhuset er en lukket og ugenert flisebelagt solgård. Haven har i øvrigt lukket randbeplantning, er helt ugenert med flere læ kroge. Her forefindes også et gæstehus med tilhørende skur samt dejligt stort græsareal til aktiviteter. Desuden er der ved stranden mulighed for at sætte sin motorbåd i vandet.

Book en fremvisning af Svallerup Strandvej 67

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.