Toldbodgade 8, 4. tv., 1253 København K

Kvadratmeter
59
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1815 / 1968
KVARTERET: Denne smukke ejendom ligger på én af byens skønneste og mest mondæne adresser mellem Nyhavn og Sankt Annæ Plads, kun 15 minutter fra lufthavnen. Tæt ved kulturattraktioner såsom Amaliehaven og Amalienborg Slot, hvor garden trækker op, når Dronningen er hjemme. Det Kongelige Teater og det nye Skuespilhus, Den Lille Havfrue på Langelinie og det imponerende Gefion springvand. Nyhavn, med de mange hyggelige restauranter og caféer i de gamle borgerhuse fra 16- og 1700-tallet, ligger lige rundt om hjørnet. Her finder du også Strøget med dets utallige specialbutikker og stormagasiner og meget mere. Rådhuspladsen og Tivoli er også inden for gå-afstand. Denne centrale placering i Københavns centrum, gør det til den perfekte base for gode oplevelser. Kvæsthusprojektet åbner til sommer med bl.a. P-hus med plads til 500 biler.

EJENDOMMEN: Smuk ejendom fra 1815 med pudset facade og skifertag. Ejendommen har elevator og fremstår med bl.a. en lille hyggelig brostensbelagt gård. Ejendommen/ejerforeningen består af denne ene opgang. Der er IKKE pulterrum til lejligheden.

LEJLIGHEDEN: Efter en tur i elevatoren kommer du ind i lejligheden. Dejlig lys stue med fransk altan og charmerende kig til byens tage. Lyst soveværelse med 2 flotte vinduespartier og god skabsplads og plads til lille kontorbord. Fra soveværelset er der skråt "Ejendomsmægler kig" til Nyhavn. Fint køkken med lille spiseplads og skønt lys. Dejligt flisebadeværelse med vindue.

Book en fremvisning af Toldbodgade 8, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.