Dronningensgade 42, 1. 2., 1420 København K

Kvadratmeter
54
Værelser
1
Energimærke
C
Byggeår
1962

Pragtfuld beliggenhed stille midt på Christianshavn tæt på Metro og Indre By - Kan nemt laves til en 2vl.

Kvarteret
Med Christianshavns charmerende kanaler i det omkringliggende kvarter og de grønne volde som nabo, kan det ikke blive meget bedre. Hvis man holder af livet på Christianshavn, så er Dronningensgade som Mekka. Ejendommen ligger på en stille lukket vej, der støder op til Christianshavns Torv. Du kan få det hele med denne lejlighed, da både natur og kultur er omdrejningspunkter her. Caféer, havnekanaler, spændende forretninger, og hvis det ikke er nok, så kan Indre by nås på 5 min. med cykel eller 2 min. med Metroen.

Ejendommen
Fin ejendom med orden i sagerne. Ejendommen har charmerende svalegange som beboerne kæler om på en sådan måde, at de er blevet til flotte gårdhaver der byder én velkommen. Derudover er der mange gode fælles faciliteter så som: elevator, kælderrum, vaskeri og en grøn gård som danner rammen et udeliv hvor stilheden kan nydes midt i byen. Haven er en oase, der er fyldt med mange gamle, høje træer, her er fuglesang dagen lang. Facaden blev malet for 4 år siden, vinduer og døren er cirka 15år gammel. Der er mulighed for bredbånd og bestyrelsen har besluttet at udskiftet porten, så den kan åbnes digitalt.

Lejligheden
Dejlig lys og lækker lejlighed, som er blevet istandsat med stilsikker hånd af flere omgange. Fra den hyggelige svalegang/altan, ankommer du til denne lille perle midt på Christianshavn. Du træder ind i et rummeligt forrum/ entré, herfra direkte forbindelse til køkken og opholdsrum/stue - derudover fungerer dette rum også godt til spisepladsen. Stuen er stor og der er mange indretningsmuligheder her. Aubo køkken der er 4 år gammelt, fremstår lyst og velholdt er gennemført med opvaskemaskine samt fin bordplade. Badeværelset er ganske atypisk for lejligheder på Christianshavn med separat brus, og ligeledes flot istandsat af en murermester for 2 år siden. Denne lejlighed fremstår super flot og indflytningsklar, så snart den har fået en klat maling.

Det er muligt at flytte køkkenet ind i stuen og derved få et separat soveværelse - Det er der flere der har gjort i ejendommen.

Kim Larsen omtalte Christianshavn, som Københavns eneste rigtigt provinsielle bydel. Han boede her, og mange af hans sange er skabt her og handler om området. Sofiegården modsat vores ejendom blev bygget, da de faldefærdige huse, Kim Larsen dengang boede i blev revet ned ("Midt om Natten" lagde historie til både musik og film). Filmserien "Huset på Christianshavn" foregår også i samme område. Cirkeline, børne tegneserien med Ingolf og Frederik foregår i stor udstrækning her. Det er et såkaldt smørhul.

Book en fremvisning af Dronningensgade 42, 1. 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.