Kærskiftevej 105, 2500 Valby

Kvadratmeter
130
Værelser
5
Energimærke
C
Byggeår
1939

Skønt rækkehus på 130m2 + 28m2 kælder med solrig have/terrasse (kan laves til græs hvis man ønsker)

Kvarteret
I skønne omgivelser lige ved Vigerslevparken ligger dette flotte rækkehus. Her er du i gåafstand til indkøb og offentlig transport og indenfor cykelafstand har du den centrale del af Valby. I kvarteret er der mange børnefamilier og der er et godt sammenhold beboerne imellem.

Ejendommen
I 2008 er der bygget flot og meget anvendelig 1. sal på disse rækkehuse. Til huset er der også privat have/fliser. Huset opvarmes med fjernvarme og kælderen er fint udnyttet. Nemme og gode parkeringsmuligheder lige ved huset. Rækkehuset har en skøn terrassehave lige uden foran stuen.

Indretning
Entré giver adgang til alle husets 3 plan. I stueplan er der et godt værelse med dejligt lysindfald, gæstetoilet og køkken. Derudover en stor stue, med direkte udgang til privat terrassehave. Det er muligt at flytte køkkenet ind i stuen mod terrassen. 1. salen indeholder fint soveværelse og lækkert badeværelse. Kæmpe stor stue med ovenlys og dermed et dejligt lysindfald. Stuen kan nemt laves om til 2 gode værelse (Denne løsning er tegnet ind på plantegningen) Det er der flere der har gjort dette, så man har 3 gode værelser ovenpå. Kælderen indeholder et bryggers (tidligere badeværelse) samt et godt disponibelt rum. Denne bolig henvender sig til den store familie. Skøn bolig med et rigtig flot lysindfald. Overflod af værelser/ kvardratmeter, til at boltre sig i.

Book en fremvisning af Kærskiftevej 105

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.