Laksegade 20C, 1. tv., 1063 København K

Kvadratmeter
47
Værelser
2
Energimærke
E
Byggeår
1797 / 1975

Perfekt forældrekøb !

Kvarteret
Laksegade er en lille unik og smuk gade med toppede brosten midt i København med flotte gamle bygninger. Herfra er der gå afstand til det meste af det indre City og alligevel helt stille. Kgs. Nytorv, Strøget eller Chr.Havn er du på meget kort tid. Laksegade blev anlagt ca.1650, hvor den kongelige urtehave havde ligget (Københavns Slot lå på den anden side af kanalen). Udtrykket "Fanden er løs i Laksegade" har sin historie fra denne gade…

Ejendommen
En god ejerforening med en super hyggelig gårdhave med toppede brosten og små fine træer. Der er brugsret til kælderrum og fællesvaskeri. Der er pæne trappeopgange og gode naboer.

Lejligheden
God fordelingsentré med skabsvæg. Pæn flisebadeværelse med badekar og stort vindue. Fint soveværelse med det hyggeligste kig til gårdhaven fra de 2 vinduespartier. Stor stue med 3 vinduesfag mod Dybensgade der giver masser af lys. Ældre køkken i åben forbindelse med stue, så du er altid er med i samtalen når du har gæster.

Book en fremvisning af Laksegade 20C, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.