Havneholmen 86, 6. th., 1561 København V

Kvadratmeter
185
Værelser
4
Energimærke
B
Byggeår
2008

En fænomenal og helt unik lejlighed med absolut byens bedste udsigt

Kvarteret
Det er enestående liebhaveri du kan erhverve, når vi hermed udbyder Havneholmens bedste penthouselejlighed til salg. Denne enestående lejlighed strækker sig helt ud over vandkanten på 'Københavns Manhattan', med vandudsigt fra samtlige rum og hovedstadens mest betagende udsigt og med skønne solrige altaner til alle sider. Det har regnet med priser over Havneholmens arkitektur, som er skabt af arkitekt Lene Tranberg, og ude som inde får du her et hjem uden lige. Metroen kommer 2024 og gør det hele endnu nemmere med transport frem og tilbage.

Ejendommen
Med til det fantastiske hjem følger privat, videoovervåget P-plads nr. 38 i parkeringskælderen. Mulighed for leje af privat bådplads lige nedenfor lejligheden, kælderrum og flere gode fællesfaciliteter, under den særdeles velfungerende ejerforening, såsom kajakrum, festlokale m.m.

Lejligheden
Der er hele 7 meter til loftet, og glaspartier i hele højden, i den bragende lyse og luftige stue i underetagen. Du får desuden udgang til fire skønne og solrige altaner. Du er kort sagt forbundet med hvert et verdenshjørne, startende med morgensol i din stue og en fabelagtig udsigt over Københavns Havn. Boligen breder sig over to niveauer med en lækker åben stue og køkkenløsning forneden, hvor selve køkkendelen består bl.a. af Corian-bordplade og luksuriøse hårde hvidevarer. På øverste niveau finder du endnu et skønt og helt ugenert soveværelse med eget walk-inn samt en smuk atriumgårdhave med grønne planter og en skøn indre ro. Lejligheden indeholder i alt 3 soveværelse og 2 badeværelser.

Book en fremvisning af Havneholmen 86, 6. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.