Galionsvej 20, 2. th., 1437 København K

Kvadratmeter
109
Værelser
4
Energimærke
B
Byggeår
2002

ANDEL - Tagterrasse, elevator og privat p-plads

Kvarteret
Fantastisk beliggende midt på Holmen. Ejendommen ligget tæt på kanalen og hele stemningen virker som en unik oase af natur og kulturhistorisk arkitektur midt i København. Holmen består nu af en blanding af boliger og uddannelsesinstitutioner for kreative fag, f.eks. Arkitektskolen, Filmskolen, Musikkonservatoriet og Teaterskolen. Adgangsforholdene til Holmen er blevet meget nemme, da der netop er åbnet permanent op med adgang med bil fra Prinsessegade samt at cykelbroen over til Nyhavn, også er åbnet. Herudover går Havnebussen også et par gange i timen.

Ejendommen
Velkommen til Andelsboligforeningen AB Schifters. Her finder du et fantastisk sammenhold hvor foreningen på 173 lejligheder tilbyder at man kan blive en del af mange grupper. Madklub for børn/voksne, ølbrygning, strikkeklub, petanque klub og masser af socialt liv på de 2 store legepladser. Derudover er der mulighed for at blive en del af Bådlaug’et. Der er fællesfaciliteter som gæstelejligheder, festlokale, vaskeri og værksted. Der er fri parkering på ejendommens grund og det er muligt for at leje en p-plads i kælderen til kr. 500 pr. mdr.

Lejligheden
På toppen af ejendommen ankommer du til denne fantastiske Penthouselejlighed i 2 plan. På lejlighedens nederste plan (2. sal) finder du til fordelingsentré med skabsplads og lækkert flisebadeværelse med separat brus, væghængt toilet og vaskemaskine. Lækkert spisekøkken fra JKE fra 2015 i åben forbindelse med stuen. Her finder du vinduer fra gulv til loft hvor lyset vælter ind fra morgen til aften. Fra stuen er der adgang til den kæmpe tagterrasse hvor solen kan nyder hele dagen. På lejlighedens øverste plan finder du masterbedroom med stor skabsvæg. 2 fine børneværelser med masser af lys og udsigt til de grønne arealer. Lejligheden har udsigt til vand, holmens gamle bygninger og andelsboligforeningens skønne park. Alt i alt en perle midt på holmen !

Book en fremvisning af Galionsvej 20, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.