Havneholmen 78, 4. mf., 1561 København V

Kvadratmeter
93
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
2008

Privat P-plads nr. 52 - Elevator og en vidunderlig udsigt over havnen

Kvarteret
Det er en enestående udsigt du kan erhverve, når vi hermed udbyder måske Havneholmens bedste 3'er til salg. Denne fantastiske udsigtslejlighed strækker sig helt ud over vandkanten på 'Københavns Manhattan', med vandudsigt fra samtlige rum. Det har regnet med priser over Havneholmens arkitektur, som er skabt af arkitekt Lene Tranberg. Ude som inde får du her et hjem uden lige. Metroen står færdig i 2024, så hele byen kommer tæt på.

Ejendommen:
Med til det fantastiske hjem følger elevator, privat, videoovervåget P-plads nr. 52 i parkeringskælderen. Endvidere evt. mulighed for leje af privat bådplads lige nedenfor lejligheden, kælderrum og flere gode fællesfaciliteter, under den særdeles velfungerende ejerforening, såsom kajakrum, festlokale m.m.

Lejligheden:
Fin entré. Lækkert flisebadeværelse med gulvvarme, separat brus og vaskesøjle. Stort soveværelse med skabsvæg og skøn vandudsigt. Fint gæsteværelse med fri udsigt til vandet. Stort køkken/alrum og stue i ét med panoramaudsigt over vandet. Fra stuen er der udgang til stor altan (bemærk denne er større end de fleste) med god plads til bord og liggestole. Denne udsigt bliver du aldrig træt af, da den er smuk som et maleri.

Book en fremvisning af Havneholmen 78, 4. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.