Nørre Voldgade 70, 4. sal., 1358 København K

Kvadratmeter
99
Værelser
4
Energimærke
G
Byggeår
1677

Charmerende 4'er med udsigt til byens tage

Kvarteret
Her i hjertet af København sælges denne lejlighed med fantastisk udsigt over Nørreport. Lejligheden er for mennesket, der elsker det ægte storbyliv. Et liv, hvor man som tilskuer kan nyde livet eller deltage i hovedstadens fordele og specielt kvarterets udeliv i form af Torvehallerne og Israels Plads. Nyd dagen på Israels Plads – eller tag en medbragt kaffe i solen i Ørstedsparken. Ørstedsparken åbnede i 1879 og den blev efterfølgende fredet i 1963. Den er over 65.000m2 og har fået et kæmpe løft inden for de sidste par år, efter den er smeltet sammen med Israels Plads i 2014.

Ejendommen
Smuk og charmerende murstensejendom beliggende tilbagetrukket fra vejen foran et hyggeligt torv med kaffebar i et af de gamle små reklametårne. Ejendommen er opført i 1677 med mange flotte detaljer og det er en solid ejerforening. Ejendommen byder på præsentabel trappeopgang/port og moderne termovinduer. Der er loftrum til lejligheden og cykelparkering i gården. Her befinder man sig i hjertet af det gamle København, hvorfor man har både indkøbsmuligheder, restauranter og kulturliv lige ved døren. Der er gratis parkering med beboerlicens under Israls Plads.

Lejligheden
Velkommen hjem til denne charmerende Perle. Fordelingsentré med god garderobeplads. Lækkert badeværelse med flotte sten der pryder gulvet og væggene. Der er separat brus, fine badeværelsesmøbler, vindue og gulvvarme. Charmerende nyere lyst køkken der er optimalt udnyttet, hvor komfuret er placeret i det gamle ildsted. Vidunderligt soveværelse med høje paneler og 2 vinduespartier. Fra soveværelset og køkkenet er der det mest charmerende kig til flere kirketårne og byens tage. Høje paneler pryder den skønne stue og den lækre blå farve gør den top moderne. Herskabelig spisestue med 2 flotte vinduespartier mod Nørreport. Spisestuen har brændeovn og den har varmefordeling til stuen, så hele lejligheden kan blive varmet op, når der tændes op. Endvidere ekstra værelse mod gaden som pt. bliver brugt som walk-in closet og træningsrum. Alt i alt en perfekt delelejlighed med 3 separate værelser + stue. Lejligheden er renoveret i herskabelig stil med respekt for de gamle detaljer.Kom og oplev denne perle!.


GRATIS PARKERING I P-KÆLDEREN PÅ ISRAELS PLADS med beboerlicens. (Hvis du bor i nærheden af Israels Plads og har beboerlicens til licenszone Indre By, kan du ansøge om et adgangskort til det private p-anlæg på pladsen. Der er 380 pladser i p-anlægget. Det er ikke muligt at få udleveret mere end ét adgangskort til dette p-anlæg. Derudover er det ikke muligt for motorcykler at benytte p-anlægget.)

Book en fremvisning af Nørre Voldgade 70, 4. sal.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.