Indiakaj 5, st. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
103
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1999

Direkte vandudsigt, udgang til terrasse og p-plads

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter ved Langelinie. Et maritimt kvarter der stadig er i rivende udvikling og som byder på mere og mere liv som årerne går. Sommeren er ubeskrivelig, men også vinteren byder på hyggelige caféer, indkøbsmuligheder og ikke mindst gode tilkørselsforhold.

Ejendommen
Capellakaj på Indiakaj lige ud til havneløbet er opført af arkitekt Schmidt, Hammer & Lassen i 1999 og med alle moderne faciliteter samt en meget funktionel ejendom med parkering, elevator, udsigt samt masser af lys. Ejendommen er godt administreret og løbende velvedligeholdt med bl.a. aktiv vicevært. Der er P-plads foran ejendommen og mulighed for egen P-plads i aflåst P-kælder - Der er dog pt. ingen ledige. Endvidere affaldsskakt, elevator, handicapvenligt indgangsparti, dørtelefon, kabel-TV, kælderrum, cykelkælder, storskralds ordning mv. Sidst men ikke mindst, fælles tagterrasse med sol og fantastisk udsigt. Kommende fælleslån (medtaget i ejerudgifter) dækker renovering af de tre trappetårne, nye brevkasser og telefonanlæg, jf. generalforsamlingen af 3 maj 2016.

Lejligheden
Lys og gennemtænkt lejlighed med god rumfordeling og helt unik udsigt i begge ender af lejligheden. Mod nordøst hvor stuen ligger i forlængelse af køkkenet har man direkte udsigt til havneløbet - næsten som at bo på vandet og i den modsat ende, har man udsigt ind mod Kastellet. Entré med indbygget skabe, Der er et stort soveværelse med indbyggede skabe, separat stort brusebadeværelse og vaskesøjle. Pænt køkken med alt i hårde hvidevarer med udgang til stor egen terrasse. Lejligheden fremstår pæn og i indflytningsklar stand.

Book en fremvisning af Indiakaj 5, st. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.