Langelinie Allé 7, 1. 2., 2100 København Ø

Kvadratmeter
79
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1997

Vandudsigt, elevator og masser af sol

Kvarteret
Geografisk fantastisk placering, med gåafstand til indre by, Amalienborg, Den lille Havfrue og en række andre populære attraktioner. Nærmiljøet byder på Langeliniekajen, med de gamle pakhuse på den sydlige del af kajen, hyggelige caféer samt en række spændende forretninger. Derudover er der Netto 3 minutters gang fra lejligheden på Amerika Plads og Metroen kan tages på Østerport st. Midt på alléen ligger den ikoniske skulpturgruppe "Det genmodificerede Paradis" af Bjørn Nørgaard. Et par meter ude fra kajen får man øje på Den lille Havfrues aparte lillesøster, som hviler sine ømme fødder, kun få skridt fra opgangen.


Ejendommen
Flot bygning fra 1997 opført af PFA-pension og tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects. Ejendommen huser Langelinie 3-9. Opgang nr. 7 har et formidabel trapperum med en smuk trappe i granit og naturligvis elevator. Ejendommen fremstår meget velholdt og har fremragende fællesfaciliteter, herunder elevator samt en hel unik fælles tagterrasse, hvorfra der er et fantastisk view udover den københavnske skyline. Mulighed for P-plads i underjordisk og aflåst P-kælder med bl.a. vaskeplads (dog følger ingen plads med). I ejendommen er der endvidere stor sikkerhed, ved videoovervågning på alle etager inklusiv i P-kælderen, for at sikre at kun beboerne og ønskede gæster kan komme ind. Handicapvenlig indgangsparti. Kælderrum

Lejligheden
Via den smukke granittrappeopgang ankommer man til denne gennemførte lejlighed med vandudsigt. Entré, hvor der er garderobeplads samt direkte adgang til et lækkert badeværelse med gulvvarme og separat brus. Skønt køkken i åben forbindelse med stuen. Dejligt og roligt soveværelse med stor skabsvæg. Fantastisk stue hvor lyset vælter ind af vinduerne. Stue har glaskarnap, så du kan nyde hver en bølge på vandet. Lejligheden fremstår meget velholdt og der er kælet for selv den mindste detalje. En utrolig lys og meget veludnyttet lejlighed med vandudsigt.

Book en fremvisning af Langelinie Allé 7, 1. 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.