Pakhusvej 10, 12. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
97
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
2007

Fænomenal udsigtslejlighed på 12. etage i Fyrtårnet med privat p-plads og elevator

Kvarteret
Amerika Plads er Østerbros nye smarte bydel. Metroen kan fanges ved Østerport. Din båd kan ligge i havnen, din bil kan holde i p-kælderen og det kan din cykel eller motorcykel også. Fyrtårnet er tegnet af arkitekterne Lundgaard & Tranberg. Lagkagehuset, Netto, KiinKiin, Pizzaria, Veve og Invo er lige nede foran døren. Det samme gælder den hyggelige badebro, hvor vandet kan nydes.

Ejendommen
Fyrtårnet er beklædt med mørkegrå naturskiffer, det er præmieret af Københavns Kommune og uden tvivl er Amerika Plads' varetegn. Foreningen har flere fælles tagterrasser med fri udsigt og må siges at være det perfekte sted at nyde solen med havet lige ved hånden uden at forlade sit hjem. Der elevator, affaldsskakt og dørtelefon samt brugsret til kælderrum nr. 79 og privat P-plads nr. 79. Pladsen er i ejendommens aflukket og nydelige p-kælder, hvortil der medfølger fjernbetjening til porten. Elevatoren kører direkte op til lejligheden.

Lejligheden
Enestående udsigt er hvad man tænker på igen og igen når man bevæger sig rundt her på 12. etage. Sydpå ses hele City med de mange kirketårne og spir. Mod øst ser man ud over Langelinie og helt til Sverige. Mod når ser man ud over Amerika Plads og Nordhavn. Lejligheden er blevet totalrenoveret sidste år og står derfor knivskarpt all over. Køkkenet er Boform sortbejdset med italiensk grå granitbordplade samt bagvæg. Lejligheden har naturligvis Gaggenau hvidevarer og Vola armatur. Mod nord findes 2 værelser som er lavet om til værelser/stue adskilt af specialbygget skydedøre. Disse specialbyggede døre går i øvrigt igen i hele lejligheden. Boform har desuden designet de sortbejdsede skabsløsninger i både soveværelse og entré. Badeværelset har fået et stort løft med nyt inventar, herunder specialfremstillet klar glaslåge til brusekabinen, flotte armaturer samt vaskesøjle. Overalt i lejligheden er der lagt nye brede plankegulve i eg. Uden tvivl den mest gennemførte lejlighed i Fyrtårnet. Velkommen hjem på toppen af København.

Book en fremvisning af Pakhusvej 10, 12. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.