Ejgårdsvej 12, 1. tv., 2920 Charlottenlund

Kvadratmeter
91
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1990

Skøn sydvendt altan med masser af lys og luft

Kvarteret
Perfekt central beliggenhed i Charlottenlund lige ved Ordrup Skole og tæt på Ordrup Park. Nær indkøb på Ordrupvej og Jægersborg Allé, 5 min. til Charlottenlund S-station. Kort afstand til Charlottenlund Skov, Dyrehaven samt Bellevue Strand.

Ejendommen
God moderne ejendom med store grønne arealer, der udgør ejerforeningen med nr. 10 og 12. Der er private P-pladser til ejendommen og pt. er der næsten en plads til alle. God og tør cykelkælder + kælderum til hver lejlighed. Det er en forening hvor alle kender hinanden og det skaber tryghed og hygge.

Lejligheden
Velkommen til denne skønne lejlighed med vidunderlig altan. To fine soveværelser, begge med indbyggede skabe. Stort spisekøkken med masser af muligheder for at udfolde sig. Lækkert flisebadeværelse med separat brus, væghængt toilet, spots i loftet og vaskesøjle. Lækker og lys stue med direkte udgang til altanen

Book en fremvisning af Ejgårdsvej 12, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.