Thorshavnsgade 17, 4. tv., 2300 København S

Kvadratmeter
143
Værelser
4
Energimærke
B
Byggeår
2006

Liebhaverlejlighed uden bopælspligt med stor solrig altan

Kvarteret
Yderst attraktivt beliggende ejendom på den gamle del af Islands Brygge. Her finder du små hyggelige caféer og restauranter og du er kun få skridt fra havnefronten med grønne arealer og Havnebadet. Der er gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet og City nås på få minutter.

Ejendommen
Nicolineparken er en smuk ejendom der med sin arkitektur falder flot ind i bryggens gamle boligmasse. Ejendommen, der er opført i 2006, har en smuk grøn fællesgård med legeareal. Derudover elevator og aflåst parkeringskælder med mulighed for køb af privat P-plads.

Lejligheden
En sjælden udbudt lejlighed uden bopælspligt med mange indretningsmuligheder og godt placeret i forhold til solen. Lejligheden indeholder rummelig entre med adgang til stort flisebadeværelse med vaskesøjle. Fra entreen træder du ind i den store gennemgående stue i åben forbindelse til det flotte hvide køkken. Fra stuen har du udgang til stor solrig altan og fra køkkenet er fransk altan. Mod gården er der stort master bedroom med adgang til eget brusebadeværelse. Derudover 2 store soveværelser, det ene med direkte udgang til den store altan. Alle soveværelser har indbyggede garderobeskabe. En lejlighed langt udover det sædvanlige. Kan overtages 1. januar 2022.

Book en fremvisning af Thorshavnsgade 17, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.