Snaregade 5, 1. tv., 1205 København K

Kvadratmeter
50
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1732
KVARTERET: Stille og attraktivt kvarter mellem Frederiksholms Kanal og Stræderne. Kvarteret byder på små hyggelige og brostensbelagte gader med specialforretninger og caféer. Der er kun få minutters gang til gode transport- og indkøbsmuligheder. I løbet af få år, vil Metroen ved Gammel Strand stå færdig.

EJENDOMMEN: Charmerende opført i 1732 for rebslager Jørgen Povelsen. Ejendommen er opført i bindingsværk, hvilket stadig er synligt den dag i dag og ligger på brostensbelagt gade. Ejendommens vinduer er som en af de få med buet vinduer. Fantastisk gårdhave som er en tidslommer fra 1700 tallet. Der er loftrum med til lejligheden.

LEJLIGHEDEN: Fin fordelings entré med god plads til overtøjet. Dejlig lys hjørnestue med 4 skønne vinduesfag mod gaden. Gode indretningsmulighed til både stue og spisebord. Det er muligt at sætte en væg op, så den kan bruges som delelejlighed. Nydeligt køkken med det det gamle ildsted og kig til den hyggelige gård. I forbindelse med køkkenet er der en lille spisestue med synlige bjælker. Lækkert nyere flisebadeværelse med væghængt toilet og separat brus. Soveværelset vender mod gården og er helt stille beliggende.

Book en fremvisning af Snaregade 5, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.