Lavendelstræde 4, 4., 1462 København K

Kvadratmeter
70
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1799 / 1982
KVARTERET: Super beliggenhed lige ved Strøget/Rådhuspladsen og tæt på Frederiksholms Kanal med kort gåafstand til Tivoli og offentlig transport. Lejligheden ligger omgivet af Københavns bedste kulturelle tilbud, utallige cafeer og spisesteder. Lige midt i det hele.

EJENDOMMEN: Virkelig flot historisk ejendom, der blev opført i 1799. Ejendommen er fredet og derfor er fritaget for ejendomsskatter. Ejendommen er løbende vedligeholdt og fik forrige år indlagt fjernvarme. Eksklusivt lukket gårdmiljø i en af Københavns gamle gårde, som er smukt istandsat med toppede brosten og udsigt til Rådhustårnet. I gården er der brugsret til vaskeri. Vinduerne bliver malet på forsiden og bagsiden af ejendommen til april.

LEJLIGHEDEN: Lejligheden har charme og fanger ens opmærksomhed, idet man træder ind. Fin entré med god plads til overtøjet. Skønt kontor/soveværelse med fransk altan med udsigt mod gården og Rådhustårnet. Lækker flisebadeværelse med stor moderne bruseniche, som er taget ud af BO BEDRE. Endvidere vaskemaskine, væghængt toilet og fritlagte bjælker. Skønt køkken med gode hårde hvidevarer i åben forbindelse med stue. Charmerede stue med fritlagte bjælker og 4 vinduesfag mod gaden som giver et fantastisk lysindfald. Fra stuen er der behagelig trappe til lejlighedens øverste plan. Det er perfekt til hjemmekontor med 2 vinduer stille beliggende mod gården. Lejligheden fremstår i flot og indflytningsklar stand og kan overtages fleksibelt efter aftale med sælger.

Lavendelstræde:
Lavendelstræde er en stemningsfuld og relativt rolig gade, der forbinder Kattesundet med Rådhuspladsen. Sit navn fik strædet i 1609, men stammer formentlig fra middelalderen. I strædets ende mod Vester Voldgade lå haver, hvorfra strædet sandsynligvis har sit navn fra de dér voksende lavendler. Samme sted havde Werner Dam et gartneri og trods den sproglige forvanskning lagde han navn til Værnedamsvej på Frederiksberg.

Book en fremvisning af Lavendelstræde 4, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.