Tåsingegade 48, 4. th., 2100 København Ø

Kvadratmeter
69
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1924
KVARTERET: Lejligheden ligger på Østerbro i et kvarter, der er udvalgt til at være Københavns første klimakvarter. Læs mere på www.klimakvarter.dk . Derudover ligger lejligheden tæt på fælledparken, offentlig transport, indkøbsmuligheder og kommende metro.

EJENDOMMEN: Super charmerende ejendom fra 1924. Der er et meget lækkert gårdmiljø, med masser af borde/bænke og legeområdet. Om sommeren bliver der opstillet grill. Der hører loftrum og kælderrum med til lejligheden.

LEJLIGHEDEN: God fordelingsentré. Lækkert flisebadeværelsen med seperat brug. Nydeligt køkken med gode hårdehvidevarer. Herfra er det udsigt til den skønne gård. Stort soveværelse med masser af skabsplads. Her er god plads til hjemmearbejdsplads. Soveværelset er stille beliggende mod gården. Stor stue som kan opdeles til 2 værelser. Fra vindues partierne er der udsigt over byens tage og et kig til Fælledparken.

Book en fremvisning af Tåsingegade 48, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.