Peder Skrams Gade 10A, mezz., 1054 København K

Kvadratmeter
130
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888
KVARTERET: Kvarteret bag Det Kongelige Teater er også kendt som "Gammelholmen" og er præget af flotte, brede, solrige og stille gader, og Peder Skrams Gade er bestemt ingen undtagelse. Boligkvarteret med de mange elegante facader blev til efter skibsværfterne, der lå her før, flyttede til Nyholm (kendt som Holmen) i 1859. Der er kun få hundrede meter til havnefronten, Nyhavn og Kongens Nytorv og dermed også Metroen.

EJENDOMMEN: Fra den store port træder man ind i denne hyggelige brostensbelagte baggård. Her finder man denne flotte hvide ejendom fra 1872, præget af store vinduespartier. Ejendommen har fjernvarme, dørtelefon, kælderrum samt cykelkælder.

LEJLIGHEDEN: Fra den flotte opgang træder man ind i en lille entré. Herfra er der adgang til det store rummelige køkken/alrum med god plads til et stort spisebord. Pænt hjørnekøkken fra Invita i hvid højglans med mørk træbordplade og alt i hårde hvidevarer fra Siemens. Via den franske dobbeltdør træder man ind i den store opholdsstue med fransk altan og hvidmalede plankegulve som resten af lejligheden. I forlængelse heraf ligger lejlighedens arbejds-/gæsteværelse. I modsat ende finder man lejlighedens rummelige oplagte soveværelse, der er indrettet i det gamle tårn, med store vinduer til flere sider og dermed et fantastisk lysindfald. Stort badeværelse med små italienske klinker, bruseniche og vaskesøjle. Alt i alt en lys og veldisponeret lejlighed med en fantastisk beliggenhed.

Book en fremvisning af Peder Skrams Gade 10A, mezz.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.