Niels Hemmingsens Gade 3, 2. th., 1153 København K

Kvadratmeter
79
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

VED STRØGET

KVARTERET: Denne smukke ejendom ligger på én af byens skønneste og mest mondæne adresser mellem Højbro Plads og Gråbrødretorv. Endvidere er der mange hyggelige restauranter og caféer samt et udpluk af al verdens butikker på strøget. Rådhuspladsen og Tivoli er også inden for gå-afstand.

EJENDOMMEN: Smuk ejendom fra 1736 med pudset facade og tegltag. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter. Selve indgangspartiet taler for sig selv og stemningen skuffer da heller ikke, når man har taget de første trin op ad den runde trappeopgang. Ejendommen/ejerforeningen består af denne ene opgang og har 7 medlemmer i alt.

LEJLIGHEDEN: Super hyggelig og indbegrebet af enægte citylejlighed. Entre, med automatisk lys-tænder, når man træder ind. Stor stue med 3 smukke vinduesfag mod gaden, en suite med en spisestue. Lille sød mellemgang og et god udnyttet badeværelse med stor bruseniche. Køkkenet er specialdesignet til lejlighedens skæve og charmerende vinkler og bagest i lejligheden, endnu et værelse med udsigt til Helligånds Kirken. En dejlig lys og ugenert lejlighed, tilbagetrukket og alligevel midt i det hele.

Book en fremvisning af Niels Hemmingsens Gade 3, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.