Bogøvej 6, st. tv., 2000 Frederiksberg

Kvadratmeter
67
Værelser
3
Energimærke
E
Byggeår
1888
KVARTERET: Dette attraktive kvarter præges af de mange klassiske Frederiksberg-ejendomme og byder på et utal af gode indkøbsmuligheder og caféer på de nærtliggende handelsgader. Herudover er der kort afstand til Metroen, Frederiksberg Centret og Frederiksberg Have.

EJENDOMMEN: På denne ensrettede sidegade til Godthåbsvej ligger denne charmerende ejendom fra starten af 1900-tallet. Ejendommen fremstår flot med røde mursten. Dertil hører en særdeles hyggelig og charmerende baghave med grønne arealer og legeplads. Der er indlagt kabel-tv (fuld pakke) og udgiften inkluderet i fællesudgifterne. Der ligger en renoveringsplan for ejendommen, og de har netop fået udført tag, facade, sokkel og instaleret fjernvarme i følge administrator.

LEJLIGHEDEN: Fra den herskabelige opgang træder man ind i lejlighedens entre, med mørke gulve som i resten af lejligheden. Herfra er der adgang til lejlighedens to stuer ensuite, som begge vender mod den stille gade. Hvis man ønsker et ekstra soveværelse, kan man nemt genetablere døren direkte til entreen, så den ene stue kan inddrages. Mod gården er lejlighedens rummelige soveværelse med god plads til skabe og med en flot stuk som i lejlighedens øvrige rum. Det velholdte køkken fremstår flot med lysegrå skabselementer og har en smuk udsigt mod den grønne gård. Herudover består lejligheden af et praktisk lyst marmor-badeværelse med bruseniche. Alt i alt en skøn lejlighed i skønne omgivelser med gode indretningsmuligheder, der gør den oplagt som forældrekøb eller dele-lejlighed.

Book en fremvisning af Bogøvej 6, st. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.