Sølvgade 19, 5. tv., 1307 København K

Kvadratmeter
77
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1888
VED KONGENS HAVE

KVARTERET: Yderst centralt beliggende kvarter lige op ad Kongens Have og med kun få minutters gang til Kastellet i den ene retning og Kongens Nytorv i den anden retning. Der er gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet og busserne holder bogstaveligtalt lige ved døren.

EJENDOMMEN: Denne del af Kronprinsessegården, der består af Sølvgade 19-23, er opført i 1961 og fremstår med grå facade og tegltag. Ejendommen administreres af professionel administrator og har dørtelefon, kabel-tv, elevator, affaldsskakt, fjernvarme, hyggelig fællesgård og fællesvaskeri.

LEJLIGHEDEN: På øverste plan i ejendommen finder man denne lyse og veludnyttede City-lejligheden med mange muligheder. Fra entreen, hvor der er god skabsplads, er der adgang til lejlighedens rummelige køkken, der fremstår flot med en lys træbordplade, originale elementer og god plads til en lille spisekrog. Herudover består lejligheden af to soveværelser, hvor af det ene kan bruges til kontor. Alternativt er planløsning oplagt som dele-lejlighed med de to separate soveværelser, hvoraf de ene har et walk-in closet, der vil smelte et hvert pigehjerte. Velholdt badeværelse med terrazzogulv, hvide fliser og ny sanitet. Lejlighedens vel nok skønneste rum er den store sydvestvendte stue med flotte parketgulve, som i resten af lejligheden. Her et fantastisk lysindfald fra de dobbelte franske altandøre og et smukt kig til gården. Alt i alt en fantastisk lejlighed midt i Kongens København.

PARKERING: Det er muligt, at leje en parkeringsplads ved ejendommen igennem ejerforeningens administrator. Èn plads koster kr. 1560,- pr. måned for beboere i ejendommen.

Bemærk: Der er vedtaget udskiftning af alle vinduer ud mod gårdsiden, som bliver lavet hen over sensommeren. Beløbet til dette er betalt af sælger.

Book en fremvisning af Sølvgade 19, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.