Store Kongensgade 90, 5. tv., 1264 København K

Kvadratmeter
140
Værelser
4
Energimærke
E
Byggeår
1888
KVARTERET: Frederiksstaden er et yderst centralt beliggende kvarter med kun få hundrede meter til Kongens Nytorv og Nyhavn. Kort gåafstand til alle byens seværdigheder og til byens grønne arealer ved såvel Kastellet og Langelinie som Kongens Have.

EJENDOMMEN: Pæn og velholdt ejendom med pudset facade, termoruder og fjernvarme samt en dejlig fælles tagterrasse, med et fantastisk 360 graders view ud over de københavnske tage og som en smuk kæmpe, selve kuppelen på Marmor Kirken. Tagterrassen ligger lige ovenover lejligheden og er dermed meget anvendelig.

LEJLIGHEDEN: Et ægte håndværkertilbud med masser af gode muligheder. For et par årtier siden bestod denne taglejlighed af hele 13 klubværelser. I dag er der lavet en base til, hvad der kan blive en fantastisk lejlighed. Fra den brede trappeopgang træder man ind i lejlighedens fordelingsentré. Herfra er der adgang til lejlighedens store rummelige stue mod Store Kongensgade med synlige bjælker og Velux-vinduer, hvor der er mulighed for yderligere opdeling. I hjørnet mod gården er en oplagt mulighed for, at etablere et stort nyt køkken/alrum, hvor der er lavet et flot panoramavindue ud mod gården. Bagerst i lejligheden er det oprindelige køkken som evt. kan laves om til et reelt værelse. Sælger har etableret et flot nyt spa-badeværelse med praktiske løsninger og et fantastisk lysindfald. Herudover består lejligheden af yderligere to værelser, et lille vaskerum, men mulighederne er mange. Lejligheden købes som beset og al ombygning skal godkendes af myndighederne og ejerforeningen.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 90, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.