Sølvgade 21, 3. mf., 1307 København K

Kvadratmeter
49
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1888
KVARTERET: Særdeles hyggeligt kvarter med masser af liv og charme. Kongens Have og indkøbsmulighederne er bogstaveligt talt på nærmeste gadehjørne, og der er offentlige transportmidler lige foran døren. Her er alle City's grønne området inden for kort afstand, såvel som et sprudlende caféliv.

EJENDOMMEN: Denne del af Kronprinsessegården, der består af Sølvgade 19-23, er opført i 1961 og fremstår med grå facade og tegltag. Til ejendommen er masser af gode fællesfaciliteter, såsom stort grønt gårdmiljø, elevator og vaskekælder. Det er muligt, at leje en parkeringsplads ved ejendommen igennem ejerforeningens administrator. Èn plads koster kr. 1560,- pr. måned for beboere i ejendommen.

LEJLIGHEDEN: Solrig og veludnyttet lejlighed, som står indflytningsklar. Lejlighed indeholder lille fordelingsentre med garderobeplads og med adgang til flot flisebeklædt brusebadeværelse i hvidt med terrazzogulv. Fra entreen træder du ind i den store lyse og sydvestvendte opholdsstue med store vinduespartier og fransk altan mod fællesgården og skøn udsigt uden genboer. Opholdsstuen ligger i åben forbindelse til velholdt hvidt Svane-køkken med hårde hvidevarer og samme skønne udsigt som fra stuen. Fra opholdsstuen er der indgang til rummeligt soveværelse med plads til arbejdsplads og med adgang direkte til et lille walk-in closet. En superflot og indflytningsklar Citylejlighed med den helt rigtige beliggenhed. Lejligheden fremstår med parketgulve og forsatsvinduer.

Bemærk: Der er vedtaget udskiftning af alle vinduer ud mod gårdsiden, som bliver lavet hen over sensommeren. Beløbet til dette er betalt af sælger.

Book en fremvisning af Sølvgade 21, 3. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.