Dagmarsgade 17, st. -104., 2200 København N

Kvadratmeter
59
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888
NØRREBROGADE KVARTERET

KVARTERET: Stilheden selv, i hjertet af Nørrebro. Få 100 meter til Nørrebrogade og Runddelen med et væld af specialforretninger og et travlt handelsliv med mange gode indkøbsmuligheder. Der er adskillige trendy cafeer og små hyggelige restauranter i området. Det bliver aldrig kedeligt at bo i dette spændende kvarter, der altid syder med liv. Til trods for dette er Dagmarsgade én af de mere stille gader på Nørrebro, hvor det er muligt at høre fuglene synge når solen står op. Ikke langt herfra har du den nyrestaurerede Nørrebro Park med masser af muligheder for aftenture eller til den friske løbetur om morgenen.

EJENDOMMEN: Moderne og velfungerende ejendom opført i 1974 med røde mursten, elevator og built-up tag. Her er alle moderne faciliteter så som: porttelefon, vaskeri, kælderrum og kabel-tv. Ejerforeningen "Kongsgården" er stor og administreres af professionel administrator (Københavns Ejendomskontor).

LEJLIGHEDEN: En særdeles veludnyttet lejlighed, der nyligt er istandsat. Lejligheden indeholder god fordelingsentré med garderobeskabe. Soveværelse ligeledes med indbyggede skabe, hvor der er god plads til dobbeltsengen. Nyligt restaureret og lyst brusebadeværelse med nyere sanitet. Endvidere er der fra entreen, adgang til stor stue med åbent køkken. Køkkenet er nyere og i høj kvalitet fra det tyske kvalitetsfirma Poggenpohl. Fra stuen er der udgang til solrig sydvest-vendt altan i hele lejlighedens bredde. Her er plads til at invitere vennerne med ud under åben himmel. Lejligheden fremstår flot og indflytningsklar med nyafhøvlede gulve. Et oplagt forældrekøb.

Book en fremvisning af Dagmarsgade 17, st. -104.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.