Grønnegade 33, 4., 1107 København K

Kvadratmeter
165
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1888
GRØNNEGADE KVARTERET

KVARTERET: Grønnegade kendes tilbage fra 1377, og har siden uændret bevaret sit navn, der givet vis relaterer til de grønne områder, som lå i denne del af byen. Kvarteret er i dag en oase af hyggelige caféer, restauranter, små specialforretninger og en atmosfære, som du ikke finder andre steder i København.

EJENDOMMEN: Særdeles smuk og præsentabel ejendom fra 1897, der er meget karakteristisk med sit charmerende tårn med spir. Ejendommen ligger for enden af Ny Adelgade, og har dermed en helt unik udsigt ned mod Kongens Nytorv. Ejendommen er professionelt administreret.

LEJLIGHEDEN: Sjældent udbudt taglejlighed med egen privat tagterrasse på en af de mest eftertragtede adresser i City. Øverst oppe i denne charmerende ejendom findes denne perle, og fra opgangen træder man ind i en lille entré, hvorfra der er adgang til lejlighedens store spisestue, med et fantastisk lysindfald, ikke mindst fra det store ovenlys vindue. Herfra træder man ind i den hyggelige stue mod gaden med brændeovn, og en unik udsigt fra vinduerne i tårnet. I forlængelse heraf er der et godt reelt arbejdsværelse med flotte indbyggede bogreoler. Mod baggården er lejlighedens store rummelige soveværelse, med en smuk udsigt over byens tage. Bagerst er lejlighedens karbadeværelse og det flotte køkken med hvide elementer og lys træbordplade. Fra køkkenet er der, via en lille trappe, adgang til den store tagterrasse, hvor hele familien kan nyde de lange sommeraftener. Lejligheden fremstår overalt meget flot med sildebensparket, små praktiske skunk-rum i næsten alle værelser, og en udsigt, der ikke findes bedre andre steder i dette kongerige.

Book en fremvisning af Grønnegade 33, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.