Store Kongensgade 90, 5. tv., 1264 København K

Kvadratmeter
140
Værelser
5
Energimærke
E
Byggeår
1888
KVARTERET: Yderst centralt beliggende kvarter med kun få hundrede meter til Kongens Nytorv i den ene retning og Kastellets grønne arealer i den anden retning. Alle byens seværdigheder indenfor gåafstand. Der er ikke langt til gode transport- og indkøbsmuligheder.

EJENDOMMEN: Velholdt murstensejendom opført i 1880 med pudset facade og skifertag. Ejendommen, der opvarmes via fjernvarme, har dørtelefon, kabel-TV, præsentabel trappeopgang, der fører til stor fælles tagterrasse med flot view til Marmorkirken og byens tage. Derudover stort kælderrum til denne lejlighed. Energimærke: E.

LEJLIGHEDEN: Super fræk penthouselejlighed, dens lige findes ikke.... Fra den præsentable trappeopgang træder du ind i åben fordelingsentre. Fra entreen er der adgang til et lille værelse adskilt af smart vinduesparti, og til den store opholdsstue med Veluxvinduer, der skaber et flot lysindfald. Stuen med den hyggelige brændeovn, ligger i åben forbindelse til det store køkken/alrum med nye hvide køkkenelementer, stor spiseplads og ateliervindue mod fællesgården. Ved siden af stuen ligger meget stort soveværelse med store skabe, ligeledes med Veluxvinduer. Via mellemgang er der adgang til stort og flot brusebadeværelse med vaske-/tørremaskine og til lille skabsrum med mulighed for indretning af gæstetoilet. For enden af gangen findes børne-/arbejdsværelse vendt mod den stille fællesgård. Lige udenfor hoveddøren er der adgang til ejendommens fælles tagterrasse med kig til Marmorkirken. Sælger har installeret IHC. Absolut en anderledes bolig, flot fræk og flabet.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 90, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.