Nybrogade 24, st., 1203 København K

Kvadratmeter
191
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1730
KVARTERET: Spændende og attraktivt kvarter lige ned til kanalen og med Stræderne som bagbo. Kvarteret byder på markante ejendomme og hyggelige caféer og restauranter skyder op i takt med at metrobyggeriet skrider frem. Der er kun få minutters gang til såvel Rådhuspladsen som Kongens Nytorv.

EJENDOMMEN: Flot, markant og renoveret ejendom fra 1730. Ejendommen, der er fredet, fremstår med flot murstensfacade og tegltag. Ejendommen har dørtelefon og hyggelig brostensbelagt gård samt repræsentabel opgang med blå løber som fører dig op af smukt trappeforløb. Energimærkning: Fredet.

LEJLIGHEDEN: Høj stuelejlighed med smukt kig til kanalen og med rigtig mange kvadratmeter. Fra det smukke portparti og herskabelige trappeforløb træder du ind i lille fordelingsentre med direkte adgang til lækkert flisebeklædt brusebadeværelse med bruseniche og gulvvarme. Fra entréen er der adgang til 2 store stuer ensuite direkte mod kanalen samt stort rummeligt værelse med samme smukke udsigt. Herfra er der trappe til 2 store, men lavloftede rum, som ligger henover porten (ikke godkendt til beboelse/overnatning). Begge har smukke vinduespartier mod henholdsvis kanalen og gården. Kæmpe spisestue med høje paneler og vindue mod gården og med adgang til lækkert Koch elementkøkken i amerikansk valnød og med alt i hårde hvidevarer. Lille viktualierum med vaskesøjle. Fremtræder med fyldingsdøre, høje paneler og forsatsvinduer.

Boligen fremtræder overordenlig flot og indflytningsklar. Sælger har med stilsikker hånd, skabt en perle af en bolig. Man føler sig med det samme hjemme, og en fantastisk bolig i det helt rigtige område, er nu klar til salg. Du har alt det bedste af København, med de smukke kanaler og Christianborg samt det smukke Thorvaldsens museum, kan det ikke blive bedre. Skynd dig og ring for en fremvisning

Book en fremvisning af Nybrogade 24, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.