Ny Kongensgade 14, 1. 4., 1472 København K

Kvadratmeter
59
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1934

Super hyggelig lejlighed med elevator og stor fælles tagterrasse, ved Christiansborg.

Kvarteret
Stille - og alligevel yderst centralt beliggende kvarter, mellem Glyptoteket og Christiansborg. Frederiksholms Kanal, med de hyggelige cafeer, finder du for enden af gaden. Brostensbelagte gader og stræder, tegner et smukt billede af Københavns charme, Med den nye metro som åbner til sommer, er der ikke langt til det yderste København og lufthavnen.

Ejendommen
Flot og klassisk funkisejendom der er opført i 1934. Ejendommen, der fremstår med murstensfacade, har dørtelefon, flot trappeopgang med elevator, kabel-TV, stor fælles tagterrasse med fantastisk udsigt til byens tårne og fællesgård.

Lejligheden
Skøn citylejlighed, med den helt rigtige beliggenhed i City. Du kan enten bruge den smukke trappeopgang eller elevatoren for at komme til denne lille perle af en lejlighed. Lejligheden indeholder entre med plads til garderoben. Adgang til fint lille køkken. Stor og rummelig stue med plads til spisebord og opholdsafsnit. Stuen har store og smukke vinduer, som giver et flot lysindfald. Soveværelse med kontor plads, som ligger i forbindelse med boligens badeværelse.

Absolut en rigtig københavner lejlighed, med en super lækker fælles tagterrasse, med plads til det store selskab.

Book en fremvisning af Ny Kongensgade 14, 1. 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.