Øresundsvej 126A, st., 2300 København S

Kvadratmeter
54
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1920
KVARTERET: Få hundreder meter til Metro og Amager Strandpark, som gennem de sidste år virkelig har rykket grænser. Den sublime strandpark hvor du finder alt fra kano og kajak, lystbådhavn, dykker faciliteter, skate board, er et mekka for enhver sportsmand. Er man ikke til det vilde sport, kan man jo også blot nyde naturen med en god gåtur.

EJENDOMMEN: Flot og præsentabel ejendom fra 1920 ombygget og moderniseret i 2002. Ejendommen har fjernvarme, p-pladser (efter først til mølle), fælleshus. stor fællesgård med cykelparkering. . Energimærke:

LEJLIGHEDEN: Flot og lys lejlighed som fremstår indflytningsklar. Lejligheden indeholder: Fra den pæne gård træder du ind i en entre med adgang til boligens stue og badeværelse. Stuen som er stor og rummelig, har med dens mange vinduer til begge sider, et super dejligt lys.I forbindelse med stuen, ligger et flot køkken med hvide elementer og fliser. Fra stuen er der adgang til stort soveværelse med god skabsplads. Stort badeværelse med brusenische og vaskemaskine. Boligen har pæne parket gulve og med dens placering i stuehøjde, er det nærmest som at flytte i hus. Med dens placering nær strandparken og Metrostationen, er du aldrig langt væk fra city og naturen.

Book en fremvisning af Øresundsvej 126A, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.