Kong Georgs Vej 56, 2. th., 2000 Frederiksberg

Kvadratmeter
130
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1903
KVARTERET: Centralt beliggende kvarter tæt på Frederiksbergs store udbud af specialforretninger på Falkoner Allé og Frederiksberg centret og alligevel stille beliggende med udsigt over kvartereret. Hyggelige caféer på Godthåbsvej lige ved svømmehallen.

EJENDOMMEN: Flot og klassisk hjørneejendom opført i 1903. Ejendommen fremstår med pudset murstensfacade og med skifertag. Ejendommen, der opvarmes via fjernvarme, har dørtelefon med mulighed for kamera, kabel-TV, flot fællesgård og pulterrum til de enkelte lejligheder.

LEJLIGHEDEN: Flot og solrig hjørnelejlighed i herskabelig stil med skøn udsigt over kvarteret. Sublim bolig, hvor du simpelthen bliver forført. Lejligheden indeholder fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum. Stort og lækkert multiform elementkøkken med hårde hvide varer i bedste mærker. Smart emhætte i loftet med tilhørende fjernbetjening. 3 stuer en suite, alle sammen med lækre spots, og sammenhængen mellem farver, paneler, stuk og tapet er gennemført lækker. Kæmpe soveværelse holdt i smukke og lyse farver. Dejlig walk-inn garderobe og til slut et badeværelse med brusekabine og vaskesøjle. Pragtfuld bolig, med super beliggenhed, tøv ikke, skynd dig og ring.

Book en fremvisning af Kong Georgs Vej 56, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.