Kronprinsessegade 10, 4. tv., 1306 København K

Kvadratmeter
101
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1803 / 1976

Skøn delelejlighed med udsigt over Kongens Have

Kvarteret
Kongens Have ligger lige over for denne klassiske københavnerlejlighed. Kvarteret er indbydende og venligt med den store grønne by-oase som nabo. Desuden byder det nærliggende Grønnegade-område på et væld af spændende caféer og specialforretninger. Der er kun få minutters gang til Kongens Nytorv med lige så meget liv, metrostation og shoppingtilbud.

Ejendommen
Ejendommen er opført i 1803. Den fremstår med en flot pudset murstensfacade og klassisk rødt tegltag. Trappeopgangen er indbydende og præsentabel. Et sted man får lyst til at komme ind, både som beboer og gæst. Ejendommen har dørtelefon, kabel-tv, loftrum og fællesgård med overdækket cykelparkering. Der findes mulighed for at leje en p-plads; dog venteliste. Ejendommen er fredet og derfor fritaget for ejendomsskat.

Lejligheden
Spændende udsigtslejlighed på én af byens bedste adresser. Der er mulighed for at indrette lejligheden til flere forskellige formål. Den indeholder fordelingsentré med garderoberum. Opholdsstuen har flere vinduesfag, som vender ud mod Kongens Have. I stuen er der et dejligt lysindfald. Der er et værelse i en god størrelse, som ligeledes vender mod Kongens Have. Lejligheden indeholder yderligere et rum plus køkken og badeværelse. Køkkenet, der vender ud mod en charmerende gård, er udstyret med et tjekket gaskomfur af mærket SMEG. Badeværelset har vaske- og tørremaskine. Toilettet er adskilt fra badeværelset. Alt i alt en særdeles charmerende citybolig på en attraktiv adresse med plads til flere, der kan lide at bo sammen i et ægte københavnermiljø.

Book en fremvisning af Kronprinsessegade 10, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.