Kronprinsessegade 10, 4. th., 1306 København K

Kvadratmeter
121
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1803

Sublim udsigt til Kongens Have

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter - nok det mest eksklusive område i København, lige overfor byens oase, Kongens Have. Kvarteret byder på hyggelige caféer og små spændende specialforretninger. Der er kun få minutters gang til både Strøget og Kongens Nytorv. Efter branden i 1795 anlagdes Kronprinsessegade efter ønske fra kronprinsen, den senere kong Frederik VI (1768-1839)

Ejendommen
Charmerende og velholdt hovedejendom der er opført i 1803. Ejendommen, der er fredet, fremstår med flot pudset murstensfacade og rødt tegltag. Ejendommen har dørtelefon, loftrum og lille aflåst fællesgård med cykelskur. Ejendommen er fredet, og dermed fritaget for energimærke og ejendomsskatter.

Lejligheden
Spændende udsigtslejlighed på én af byens allerbedste adresser og med mange indretningsmuligheder. Fra den flotte opgang bliver du budt velkommen af en fordelingsentre med et fint lille garderoberum, og adgang til skønt soveværelse mod Kongens Have. Kæmpe opholdsstue med flere vinduesfag mod Kongens Have og med rigelig plads til spiseafdeling og opholdsafdeling. Stuen, der har lysindfald fra flere sider, ligger i forbindelse med flot snedkerkøkken fra Koch. Herfra er der via en mellemgang adgang til den private afdeling, der indeholder flisebeklædt badeværelse med vaskemaskine, separat toilet samt soveværelse mod den stille fællesgård. En sjældent udbudt udsigtslejlighed, der fremstår med flotte lyse bræddegulve og forsatsvinduer. Boligens 2 værelser ligger i hver sin ende så lejligheden er også velegnet til at dele.

Boligen fremstår rigtig flot med bedste udsigt til Kongens Have. Badeværelse og toilet er fra 2017. NB. da boligen er fredet betaler man ikke ejendomsskat (stor besparelse jf. de nye beskatninger for 2021)

Book en fremvisning af Kronprinsessegade 10, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.