Gothersgade 93C, 1., 1123 København K

Kvadratmeter
85
Værelser
2
Energimærke
E
Byggeår
1883
KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter overfor Kongens Have. En bolig for den kræsne køber. Et stille og centralt kvarter der byder på caféer og spændende specialforretninger. Kun få minutters gang fra Kongens Nytorv og Strøget samt gode transport- og indkøbsmuligheder på Nørreport S-station.

EJENDOMMEN: Ejendommen, der oprindelig er et gammelt pakhus fra 1883, fremstår i dag med pudset facade. Boligen ligger inde i en fin lille og rolig gård tilbagetrukket fra byens puls og støj. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV og kælderrum til de enkelte lejligheder. Ejendommen fik i 2005 renoveret facade, tag, samt faldstammer. Energimærke: E.

LEJLIGHEDEN: Indbydende, lys og utrolig velholdt lejlighed med usædvanlig god loftshøjde og sildebensparket. Her kan man tale om rene linjer, hele vejen rundt, og en lejlighed der er lige til at flytte ind i. Fra gårdens rolige miljø, ankommer du via en pæn trappe til den skønne city lejlighed. Boligen fremstår kniv skarp, og med sælgers flotte indretning, bliver man ganske enkelt forført. Stuen går i et med HTH-køkkenet, og skaber en naturlig balance, og man er ikke i tvivl, her er hjerterum, og det er skabt til samvær med gode venner. Boligens værelse, er adskilt fra stuen med en flot skillevæg, der via vinduespartier tillader lyset, at komme ind og gør rummet lyst og venligt. Ved indgangs døren har du en fin lille entre, samt et super lækkert bade værelse med vaskesøjle og gulvvarme.

Boligen der desuden byder på en fransk altan, er i en høj høj standard, og for dem som føler for en smart city lejlighed, rammer denne her plet. Ikke alene, får du det bedste af København med Kongens Have lige overfor, byens bedste café og byliv, men også den smarteste bolig i byen- Ja så er smilet da svært at tørre af, ring eller skriv for en besigtielse af denne unikke bolig.

Book en fremvisning af Gothersgade 93C, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.