Store Kongensgade 63A, 1. 2., 1264 København K

Kvadratmeter
146
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1932

Flot bolig med god planløsning, i helt rolige omgivelser. Elevator samt altan.

Kvarteret
Centralt beliggende ejendom i Frederiksstaden. Udover en stor del af Københavns seværdigheder, byder kvarteret på gode caféer, restauranter og specialforretninger. Såvel Kongens Have som Kongens Nytorv er lige om hjørnet, og den metro som er klar til sommeren 2019.

Ejendommen
Stille tilbagetrukket ejendom, der er opført i 1932 og gennemrenoveret i 2006, fremstår i dag med pæn gård, flot facade, tag m.v. Stor fælles tagterrasse med kig til Marmorkirken, dørtelefon, kabel-TV, elevator og kælderrum.
Mulighed for leje af P-pladser i gården til 900 kr. pr. måned.(hvis ledig)

Lejligheden
Fra den rolige gård, tager du elevatoren til denne flotte bolig, som let kan rumme børnefamilien, da den har en rigtig god planløsning. Du bliver budt velkommen af en dejlig entre med skabe. Meget stor og lys stue med spiseplads, som ligger i forbindelse med et flot Svanekøkken og biopejs. Fra stuen er der adgang til en stor sydvendt altan. Kæmpe Master bedroom med fransk altan samt adgang til badeværelse. Derudover 2 gode børne værelser. Flot og stort badeværelse som har adgang til både stue og masterbedroom. I alle rum er der flot lysindfald og meget højt til loftet.

Boligen er ganske enkel fremragende. Med dens helt unikke placering i byen, og stadig helt stille og rolig, er den et fint mesterstykke i Indre by.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 63A, 1. 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.