Puggaardsgade 17, 3. th., 1573 København V

Kvadratmeter
205
Værelser
6
Energimærke
D
Byggeår
1888
KVARTERET: Med Ny Carlsberg Glyptoteket og Islands Brygge Havnebad blot et stenkast fra lejligheden, kan det ikke blive meget bedre. Ydermere nås Rådhuspladsen, Tivoli, Strøget og det attraktive miljø ved Kalvebod Brygge på kun få min. Selvom lejligheden er yderst centralt beliggende, har den samtidig fordelen af at ligge i en rolig gade. I nær fremtid, bliver der skabt et urbant vandaktivitetsområde, med blandt andet en 400 meter lang " bølget " promenadebro.

EJENDOMMEN: Flot og markant bygning fra 1905, som fremstår med nydelig facade og en overordentlig flot trappeopgang. Dørtelefon, fælles gård med plads til cykler. Huset opvarmes med fjernvarme. Gode parkerings muligheder.

LEJLIGHEDEN: Liebhaverbolig i sær klasse. Lejligheden er fuldstændig istandsat, og fremstår helt og aldeles indflytningsklar. Der er masser af klassiske detaljer, såsom højt til loftet og stuk, fyldningsdøre og høje paneler, sprossede vinduer med super udsigt til Havnebassinet. Boligen er virkelig istandsat med øje for æstetik og kombinationen mellem klassik herskabelighed og moderne behov. 3 stuer ensuite skaber en pragtfuld stemning af herskabelighed. Dejligt soveværelse mod rolig gård. Elegant badeværelse med flotte sorte granit fliser. Stort køkken holdt i hvide farver, med hårde hvidevarer i bedste mærker. Endnu et værelse samt gæste toilet.

NYHED: Hent vores iPhone app gratis i App Store...

Book en fremvisning af Puggaardsgade 17, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.