Cort Adelers Gade 1, 4. tv., 1053 København K

Kvadratmeter
215
Værelser
6
Energimærke
C
Byggeår
1873

Flot flot udsigt til Christiansborg og Københavns tårne og spir, samt elevator.

Kvarteret
Måske byens mest eftertragtede kvarter. Bag Det Kongelige Teater som også er kendt som "Gammelholmen" er præget af flotte, brede, solrige og stille gader, og Cort Adelers Gade er bestemt ingen undtagelse. Boligkvarteret med de mange elegante facader blev til efter skibsværfterne, der lå her før, flyttede til Nyholm (kendt som Holmen) i 1859. Der er kun 50 meter til havnefronten, Nyhavn og Kongens Nytorv og dermed også Metroen. .

Ejendommen
Ejendommen er fra 1873, og fremstår med overordentligt flot facede. Boligen har dørtelefon og elevator, samt en enestående smuk fællesgård med mange smukke blomster.

Lejligheden
Her er virkelig en enestående lejlighed til selv at udvikle en skøn Liebhaverbolig. Lejlighedens rammer kan favne det hele, og venter blot på en ny ejer der drømmer om en skøn lejlighed med fantastisk udsigt. Det kan være den store pladskrævende familie eller den lille Boheme familie der værdsætter de muligheder som denne bolig kan indeholde.

Fra den hyggelige opgang ankommer du til denne bolig, hvor du mødes af en stor entré som giver adgang til boligens fornemme og kæmpe stuer med den sublime udsigt til Christiansborg. Man fornemmer straks Københavns historie, hvor der var herskab og tjenestefolk. De 3 stuer ensuite er virkelig en sjælden oplevelse, og man starter hurtig en lille drøm om fordums tid.

Boligen fremstår nu meget original. Men det er jo netop hvad der sker, når man bor i en drømmelejlighed. De skal indtages og derefter udvikles, og derefter flytter man ikke derfra. Men nu er der en mulighed her. Boligen har med dens mange stuer og værelser nærmest ingen begrænsninger. Ring eller skriv for en fremvisning, er sikker på, du vil sætte pris på denne forførende bolig.

Book en fremvisning af Cort Adelers Gade 1, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.