Teglgårdstræde 16A, 1+2. th., 1452 København K

Kvadratmeter
67
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1875 / 1987
KVARTERET: Dette er indbegrebet af København, med specialforretninger, cafe`er, restauranter, kulturliv, lige om hjørnet. Under 5 min. gang til Nørreport og Rådhuspladsen. Absolut et kvarter som henleder tankerne til Paris og sydeuropa. Omkring 1535 oprettede bystyret et teglværk ved Nørrevold, der senere gav navn til Teglgårdsstræde. Dengang et arbejderkvarter, nu er det for feinschmeckere og levefolk.

EJENDOMMEN: Flot pudset ejendom fra 1875. Ejendommen er meget velfungerende og velholdt. Til Ejendommen er dørtelefon, og en ualmindelig hyggelig gård der helt sikkert vil blive brugt gennem sommeren.. Opvarmes med fjernvarme. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter og energimærkning.

LEJLIGHEDEN: Top lækker lejlighed, hvor intet skal gøres. Bad og køkken er gennemført, og en lille liebhaver er født. Boligen er i 2 plan. Pragtfuld lys stue som er elegant integreret med det charmerende køkken med spiseplads. Via den flotte trappe kommer du til første sal, som er indrettet med garderobe og soveværelse. Fra soveværelset er der adgang til et super flot og stilrent badeværelse. En perfekt citylejlighed med stil og klasse. Denne bolig er for den kræsne, som ønsker sig noget helt specielt - Kom selv og bedøm.

Book en fremvisning af Teglgårdstræde 16A, 1+2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.