Store Kongensgade 67A, 4. tv.., 1264 København K

Kvadratmeter
241
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1750
KVARTERET: Frederiksstaden er et yderst attraktivt kvarter, med Marmorkirken og Amalienborg som centrum. Kvarteret bærer præg af de mange store majestætiske ejendomme og huser mange af de store københavnske turistattraktioner. Der er kun få minutters gang til såvel Kastellet som Kongens Have. Her bor du tæt på det pulserende byliv og alligevel stille og roligt.

EJENDOMMEN: Denne charmerende ejendom fra 1750 er beliggende i det klassiske København, en central placering midt i det pulserende byliv. Attraktive forretninger, gode indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og restauranter ligger tæt på, samt de kulturelle attraktioner indenfor gå afstand, Statens Museum for kunst, Amalienborg, Langelinie og Nyhavn. Denne klassiske og markante ejendom er beliggende i det mondæne Frederiksstaden med flot udsigt til Marmorkirken. Metro kommer i 2018. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter og energimærke. P-pladser i gård 2, efter først til mølle princippet.

LEJLIGHEDEN: Spændende bolig med flot udsigt til Marmorkirken. En rigtig stor bolig som kan anvendes til mange formål. Fra den pulserende gade, ankommer du til denne historiske bygning, men dens meget charmerende gård med bindingsværk. Boligen indeholder: Entre med adgang til walk-inn garderobe samt badeværelse. Stort værelse, som eventuelt kan sammenlægges med walk-inn garderoben. Dejlig stue som ligger i forbindelse med det åbne køkken. helt bagerst og ugenert endnu et værelse med adgang til eget badeværelse. Fra det værelse er der adgang til en aflang hems som kan bruges til depotrum med mere. Fra stuen er der via trappe adgang til det øverste plan, som er et skønt rum med flot udsigt til Marmorkirken. Boligens øverste plan er ikke godkendt til soveværelse,men dens muligheder er super spændende...

Denne bolig, kan blive det ypperste og frækkeste i Frederiksstaden, og venter blot på den sidste finish.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 67A, 4. tv..

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.