Burmeistersgade 21, 1. tv., 1429 København K

Kvadratmeter
52
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1901

Nyt Nyt Nyt

Kvarteret
Ejendommen ligger på den charmerende brostensbelagte del af Christianshavn. Tæt på hyggelige caféer, samt Metroen. Med den nye kysse-bro, er vejen åbnet til nyhavn, og du kan være på Kongens nytorv på ingen tid. Alternativt kan man hoppe på havnebussen. Christianshavn er livets navle er der nogen der påstår, så en gang Christianshavner altid Christianshavner, så pas på :-)

Ejendommen
Super charmerende ejendom med fjernvarme, dørtelefon, cykelparkering i gården. Endvidere er der nyt gårdmiljø fra 2005, tag fra 1989 og termovinduer 1998. Stort vaskeri i gadeplan. Oprindelig var det fortrinsvis arbejderne på B&W samt Holmen, der beboede boligerne. De cirka 400 lejligheder er i dag er en af Danmarks største ejerforeninger kaldet Aladdin. Pulterrum på trappen (21T2)

Lejligheden
Boligen er total istandsat, med nyt køkken og bad. Nyt el er trukket i hele boligen. Nymalet og super flotte nyslebne gulve. Her skal intet laves, og den er til omgående indflytning. Fra den charmerende gade ankommer du til denne fine bolig, som vil blæse dig helt omkuld. Det er en sand fornøjelse at liste rundt i boligen, og fornemme de skønne detaljer i boligen. Her er rene linjer, og med sælgers gode smag, er denne bolig helt unik. Køkkenet fremstår med flotte hvide køkken elementer. Bordpladen er rå og fræk, og med sorte køkkenvask, er det fuldendt. Smart lille badeværelse med flotte nye fliser. Både stue og værelse fremstår super skarpe, og venter blot på dig.
Denne bolig har udviklings potentiale, da det er godkendt at sætte altaner op i denne ejerforening.

Boligen er genial, og med dens placering i København, nær Christianhavns kanalerer samt den flotte og hyggelige gård, bliver det svært at dens lige.

Book en fremvisning af Burmeistersgade 21, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.