Fuglegårdsvænget 96, st. mf., 2820 Gentofte

Kvadratmeter
58
Værelser
2
Energimærke
G
Byggeår
1938

Nyt køkken, Nyt bad, Nye vinduer, Ny malet, Nye slebne gulve.

Kvarteret
Beliggenheden bidrager også til daglig begejstring, da lejligheden har adresse på en stille villavej/lejlighedsvej. Tæt på er der rekreative områder som Gentofte Sø og sti/å-systemet som ligger i baghaven, samt Nymosen. Masser af indkøbsmuligheder inden for kort afstand på Gentoftegade, i Vangede samt Søborg. Samtidig ligger lejligheden godt placeret i forhold til København med kun ca. 10 minutter til Rådhuspladsen og 5-10 minutter til Øresund og Dyrehaven.

Ejendommen
Består af hyggelige rækker af gule murstensejendomme med kun stue og 1 sal, så der er masser af lys. Der er må hyggelig gårdhaver mellem ejendommene. Der er vaskekælder i nr. 92, cykelkæder og cykelskur foran nr. 98. VIGTIGT. Denne boligs taglån er indfriet, 155.867,00 kr.

Lejligheden
Fin lille entre med plads til overtøj. Derfra er der adgang til badeværelse samt den flotte stue, som nu er smukt integreret med et super lækkert køkken. Forenden af stuen, er der et skønt soveværelse. Sælger har tænkt stort her. Før var boligen med lille toilet og lille køkken. Nu er boligen for alvor tidsvarende. Køkkenet er nu en del af hjemmet, hvor du kan have hyggelige middage med kammerater og venner, og stadig være en del af festen. Badeværelset har virkelig fået plads, så også voksne mennesker kan være der. Alt er gennemtænkt og intet er overladt til tilfældighederne. Vinduerne, som er boligens øjne, er også skiftet. Når du ser denne bolig, bliver man glad. Her skal intet laves de næste mange år.

Boligen er til omgående indflytning, så ring eller skriv for en fremvisning.

Book en fremvisning af Fuglegårdsvænget 96, st. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.