Sølvgade 20, 1. tv., 1307 København K

Kvadratmeter
189
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1826

Imponerende udsigt til Kongens Have

Kvarteret
Yderst central og i meget attraktivt kvarter lige overfor byens smukkeste park, Kongens Have. Kvarteret der ligeledes huser Nyboder, byder på mange små hyggelige gader og der er ikke langt til hverken Kastellet, Statens museum for kunst eller Kongens Nytorv. Gode transport -og indkøbsmuligheder lige om hjørnet.

Ejendommen
Meget smuk, klassisk og veldreven ejendom opført i 1826. Denne smukke ejendom fremstår med pudset facade. Kæmpe flot port og indgangs parti der fører ind til bred herskabelig trappeforløb. Smuk gård som er brostensbelagt. Dørtelefon, kabel-TV, fællesgård og kælderrum. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke.

Lejligheden
I denne bolig har tiden stået stille. Sælger var Major i generalstaben ved Kastellet og har boet i Sølvgade siden 1978. Boligen skal opdateres til nye tider, men sikke en perle den kan udvikle sig til. De 3 stuer/værelser som ligger med direkte udsigt til Kongens Have, har ikke mindre end 7 vinduesfag, som giver boligen et fantastisk lys. Kæmpestor spisestue som kan samle den store familie til fest og hygge stunder. Soveværelse mod rolig gård. Badeværelse og køkken også mod gården. Gæstetoilet samt fint lille værelse slutter denne prægtige bolig.

Ejendommen har huset mange prominente borgere gennem tiden og sågar H.C Andersen har været en flittig gæst i Huset. Man kan sagtens fornemme historiens fine detaljer, og med en opgradering af denne bolig, har man en bolig for livet.

Book en fremvisning af Sølvgade 20, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.