Magstræde 11, 1. th., 1204 København K

Kvadratmeter
76
Værelser
1
Energimærke
Fredet
Byggeår
1730
KVARTERET: Hvor Nybrogades grundstykker ligger i dag, lå oprindelig den gamle kystlinie. Magstræde udgjorde forstanden og ved Gammel Strand var Københavns oprindelige havn beliggende. Her lagde skibe til fra alle verdens lande med varer til byen. Mange af søens folk havde deres bopæl her. Gadenavnet anføres første gang i historiebøgerne i 1525. I dag er den brostensbelagte Magstræde en af de mest eftertragtede gade i City. Livet i kvarteret byder på hyggelige stræder med mange specialbutikker og fantastiske cafe´er. Alligevel er her tale om en stille og rolig beliggenhed tiltrods for at man er lige i hjertet af København.

EJENDOMMEN: Huset i Magstræde er bygget i 1730 var oprindelig bolig i 4 etager fra kælder til kvist. Dette ændres ved opførelsen af for- og sidehuset mod Nybrogade i 1815-1817, hvor bygningen omdisponeres til pakhus. Huset forbliver pakhus indtil det i 1973 bliver konverteret til boliger. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter og energimærkning.

LEJLIGHEDERNE: Top lækker lejlighed med hyggelig altan, hvor intet skal gøres. Bad og køkken er gennemført, og en lille liebhaver er født. Boligen er tillige smagfuldt indrettet, og det er ikke svært at føle sig hjemme. Boligens billeder beskriver ganske fint alle boligens flotte detaljer. Køkkenet er PoggenPohl, og alle hårde hvide varer samt blandnings batterier er af bedste mærker. En perfekt citylejlighed med stil og klasse. Denne bolig er for den kræsne, som ønsker sig noget helt specielt - Kom selv og bedøm.
Boligen er pt. indrettet som en kæmpe 1 vær. men kan snildt indrettes som en 2 vær. som den har været før i tiden.

Book en fremvisning af Magstræde 11, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.