Store Kongensgade 61, 5., 1264 København K

Kvadratmeter
196
Værelser
6
Energimærke
D
Byggeår
1888
KVARTERET: Denne smukke ejendom ligger på én af byens skønneste og mest mondæne adresser mellem Amalienborg og Kongens Have, tæt ved kulturattraktioner, som Amaliehaven og Amalienborg Slot. Nyhavn, med de mange hyggelige restauranter og caféer. Metro og Kgs. Nytorv forenden af gaden. Tog til lufthavnen 15 min.

EJENDOMMEN: Meget smuk og markant bygning fra 1895. Fremstår delvist pudset og med gule mursten. Ejendommen er løbende vedligeholdt, og administreres professionelt. Kæmpe balkon, Fjernvarme, dørtelefon. Energimærke D:

LEJLIGHEDEN: Nok en af Københavns bedste altaner, med plads til det store selskab. Absolut en klasselejlighed, designet af arkitekten selv. Denne bolig har det hele, beliggenheden- størrelsen- udsigten- og en ualmindelig god stil og indretning. Lejligheden indeholder: Kæmpe stue som går i et med elegant og meget lækkert køkken. Fra stuen har du udsigt til Marmorkirken og byen tårne, og i den ande ende direkte adgang til "Konge altanen". Stort soveværelse med skabsplads, og adgang til altan. Ydermere 2 værelser samt dejligt badeværelse med bruseniche. Den røde tråd i denne bolig, er den udsøgte smag og fornemmelse for boligindretning som vil få alle til at føle sig hjemme. Her er for mange detaljer til at nævne, kom selv og bedøm.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 61, 5.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.