Østergade 49, 3250 Gilleleje

Kvadratmeter
111
Værelser
8
Energimærke
C
Byggeår
1872 / 2006
Arkitekttegnet fiskerhus. Bedste beliggenhed i Gilleleje.

Fuldt moderniseret fiskerhus med sans for detaljer og gode materialer. Det traditionelle Gilleleje-hus er gennemmoderniseret af arkitektpar, med respekt for historie og omgivelser. Huset ligger i det gamle Gilleleje på stille vej, tæt på både strand, skov, havn og by.

Hovedhuset er i to etager. Grundplan består af entre, køkken/alrum, opholdsstue med pejs, bryggers og badeværelse med brus og kar. På førstesalen finder man tre værelser: et værelse med stor altan og havudsigt, et med fransk altan og ateliervindue, samt mindre reposværelse med kvist. Huset er omgivet af stor have med terrasse, ugenert gårdhave, gamle frugttræer, mange bede, bærbuske og flagstang.

Desuden består matriklen af seperat istandsat og opvarmet anneks med hems, perfekt til liberalt erhverv eller teenageafdeling, samt gårdhave, stort redskabsskur og værksted.

Den gennemgribende ombygning af huset inkluderer tag, vinduer, elinstallationer, sanitet og køkken; med fokus på kvalitet, gedigen materialeholdning, funktionalitet, og lysindfald. Bl.a. kan nævnes, guldvarme, vinduer af lærketræ, tag i cedertagsspån, kalkede vægge og gulve i pitch pine. Der forefindes arkitekttegninger til en mindre tilbygning på husets sydgavl.

Kvarteret hører til de hyggeligste i Gilleleje med respekt for det gode naboskab og plads til alle generationer. Dette unikke hus er attraktivt for dem der gerne vil bo tættere på naturen og Gilleleje by.

Book en fremvisning af Østergade 49

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.