Nordre Fasanvej 82, 3. tv., 2000 Frederiksberg

Kvadratmeter
102
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1932
KVARTERET: Lejligheden har en super central beliggenhed på Frederiksberg, lige overfor Hospitalet, så udsigten er fin ligesom lysindfaldet i lejligheden er dejligt. Blot få minutter fra Frederiksberg Haves grønne arealer, utallige indkøbs- og shoppingmuligheder på indre Frederiksberg samt metro og busser. Der er endvidere kun få minutters gang til institutioner, skole, svømmehal og CBS/handelshøjskolen.

EJENDOMMEN: I Hans Dahlerup Berthelsens smukke og karakteristiske grønne funkis ejendom ligger denne lejlighed. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra Nordre Fasanvej med en stor grøn forhave samt nyrenoveret baggård. Elevator og fin lille gård. Dørtelefon. Kælderrum. Ejendommen er fredet, og dermed fritaget for ejendomsskatter og energimærke.

LEJLIGHEDEN: Super flot og fræk bolig, total istandsat gennem de sidste 2 år, lige til at flytte ind i: Boligen er perfekt som delebolig, eller til den lille familie. Lyset strømmer ind af de flotte vinduer, og udsigten udover byens tage er helt i top. Boligen indeholder: Dejlig stor entre, med adgang til de 3 stuer/værelser som ligger ensuite. Endnu et Værelse mod gården. Superlækkert badeværelse med flotte fliser og bruseniche. Køkken lyst og venligt med mange skabe. I alle de 4 rum, er der flot sildebens parket. Denne bolig er en drøm, for dem som værdsætter at boligen er indflytningsklar, og for dem som bare vil have noget lækkert. Du bliver ikke skuffet, skynd dig og kom.

Book en fremvisning af Nordre Fasanvej 82, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.